Gezocht: iedereen die wil helpen met onze projecten

Bij Vox ontwikkelen we tal van projecten voor onze leerlingen, maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen en het is veel leuker om het samen met de omgeving te doen. Dus wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die projecten willen ontwikkelen.

Heb je een idee, een missie, een hulpvraag? Woon je in de buurt, ben je een ouder, vriend, collega, … ? Je kunt het zo gek niet bedenken, we staan voor allerlei projecten en workshops open, zowel binnen als buiten de school. Op zoek naar creatieve leerlingen die je boek willen lezen of een nieuwe taart moeten proeven, wil je stadstuinen ontwikkelen, ouderen helpen, een film maken? Kortom, heb je een idee voor een project? Neem contact met ons op (via e-mail of het contactformulier) en dan gaan we met elkaar in gesprek.

29-08-2018 08:14
Nancy Wiltink
Als boswachter van het tijdelijk kerstbomenbos aan de Sixhavenweg zie ik talloze mogelijkheden. Graag contact
11-08-2018 15:42
Joost van Velthoven
Waarde Vox Reinaerde,

Als verhalenverteller heb ik al verschillende projecten mogen geven. Een activiteit over presenteren om de leerlingen voor een groep te laten spreken of een project waarbij de leerling met poëzie in contact komt door middel van een geheim. Ook heb ik verschillende rap activiteiten gegeven waar ik stiekem wat Middelnederlands en poëzie doorheen laat vloeien. Mocht het iets voor Vox zijn dan verneem ik dat graag.

www.Toverlantijn.top

Plaats een reactie