Gezocht: iedereen die wil helpen met onze projecten

Bij Vox ontwikkelen we tal van projecten voor onze leerlingen, maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen en het is veel leuker om het samen met de omgeving te doen. Dus wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die projecten willen ontwikkelen.

Heb je een idee, een missie, een hulpvraag? Woon je in de buurt, ben je een ouder, vriend, collega, … ? Je kunt het zo gek niet bedenken, we staan voor allerlei projecten en workshops open, zowel binnen als buiten de school. Op zoek naar creatieve leerlingen die je boek willen lezen of een nieuwe taart moeten proeven, wil je stadstuinen ontwikkelen, ouderen helpen, een film maken? Kortom, heb je een idee voor een project? Neem contact met ons op (via e-mail of het contactformulier) en dan gaan we met elkaar in gesprek.

12-10-2017 10:08
Arjen Veltheer
Dragons Den Pitch voor een Innovatief idee (wat is je idee wat heb je nodig om het uit te voeren (wat let je) hoe kan je je idee zo klein mogelijk maken om het in 1 school-week te realiseren wat is de markt (doelgroep) voor je idee (waarom gaan ze je idee gebruiken/kopen) hoe ga je er geld mee verdienen (of waarom niet) Ik wil wel mee doen 30 min introductie Innovatie (appetizer) 10 min uitleg opdracht deelneme in de Jury (heb ik in grp 8 ook al 2x gedaan)
27-01-2017 13:58
Ella de Jong
Ik heb een giga grote missie: jongeren leren hoe ze anderen (die het moeilijk hebben, bijv. zich down voelen) kunnen helpen. Via een "simpele" methode.
Ik zou graag de input van jullie leerlingen horen/lezen.
Helaas woon ik in Enschede ...
groet, Ella
07-10-2016 18:23
helcia
misschien een leuke cursus chinees??
ik geef momenteel chinese cultuur en karakter spreken, lezen en schrijven.
groet helcia

Plaats een reactie