Open dagen 2018

Zit je in groep 8? Dan staat dit schooljaar natuurlijk in het teken van het maken van die belangrijke schoolkeuze: de stap naar het voortgezet onderwijs. Samen met je ouders zul je vast en zeker open dagen gaan bezoeken.

Informatiegids 2017-2018

Op zoek naar lestijden, vakanties, schoolregels of informatie over het onderwijs op onze school? We hebben e.e.a. gebundeld in de informatiegids 2017-2018.
Voor het begin van het schooljaar ontvangen de leerlingen thuis een handige mini-gids met daarin belangrijke highlights uit de informatiegids.

Open dagen 2017

Zit je in groep 8? Dan staat dit schooljaar natuurlijk in het teken van het maken van die belangrijke schoolkeuze: de stap naar het voortgezet onderwijs. Samen met je ouders zul je vast en zeker open dagen gaan bezoeken.

Regels voor inschrijving 2017

Wij houden ons aan de regels van de Amsterdamse kernprocedure en de centrale loting en matching. Er is komend schooljaar plek voor 50 leerlingen. Vind jij onze school de leukste van Amsterdam? Zet ons dan op nummer 1 op je voorkeurslijst en meld je bij ons aan. Dit proces werkt als volgt:

Informatiegids 2016-2017

Op zoek naar lestijden, vakanties, schoolregels of informatie over het onderwijs op onze school? Voor het begin van het schooljaar ontvangen de leerlingen thuis een handige informatiegids met allerlei highlights.
Als nieuw onderwijsinitiatief is Vox-klassen volop in ontwikkeling. Daarom kan het zijn dat bepaalde zaken zoals beschreven in de informatiegids er in de loop van het schooljaar anders voor staan. Het onderdeel Informatie op onze website zal voortdurend worden aangevuld met nieuwe cq. gewijzigde zaken.

Scholengroep VOvA

Ons onderwijsinitiatief maakt deel uit van de scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (hierna: VOvA). Het VOvA heeft een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op meerdere schoollocaties, verdeeld over de gehele stad Amsterdam. Het VOvA telt ongeveer 3000 leerlingen. Op www.vova.nl staat een overzicht van onze locaties met hun aanbod, evenals de contactgegevens.

Welkom bij Vox-klassen!

Wij zijn een nieuw onderwijsinitiatief in Amsterdam waar je samen met leerlingen van vmbo t/m vwo aan uitdagende leerprojecten werkt. Er zijn geen vakken, geen muren en zo min mogelijk boeken. Stap voor stap begeleiden we je naar een examen op het voor jou hoogst haalbare niveau.