Leergemeenschap020: een mooie VO mix

Ons nieuwe onderwijsconcept biedt alles wat het VO-onderwijs kan bieden, ongeacht het VO-onderwijsniveau. Het is een mooie VO mix. En dat sluit heel mooi aan op de brief die staatssecretaris Sander Dekker eergisteren – 17 februari – aan de Tweede Kamer heeft gestuurd over flexibilisering in het VO.

Het onderwerp is uitgebreid aan bod gekomen in de media en ook de VO-raad heeft een artikel op de site gepubliceerd. Zelf hebben wij ook een persbericht verzonden rond onze open avond. Via onderstaande links kun je het allemaal teruglezen.

Persbericht Informatieavond nieuw onderwijsinitiatief Leergemeenschap020, 19-02-2016

Brief staatssecretaris Sander Dekker over flexibilisering in het voortgezet onderwijs, 17-02-2016

Artikel VO-raad, 17-02-2016

Artikel Volkskrant, 17-02-2016


Leerlingen van vmbo t/m gymnasium zullen samen aan uitdagende leerprojecten gaan werken. (fotografie: Martijn Buskermolen)

24-02-2016 20:38
Mevr. Reno Jagatheesen
Geweldige initiatief! Maar..is het ook voor leerlingen met een lwoo indicatie? Dit in het kader van passend onderwijs? Ik heb een kind die perfect in dit concept past maar wel met een VMBO-K advies met lwoo..
ben benieuwd

Plaats een reactie

Welkom bij Vox-klassen!

Wij zijn een nieuw onderwijsinitiatief in Amsterdam waar je samen met leerlingen van vmbo t/m vwo aan uitdagende leerprojecten werkt. Er zijn geen vakken, geen muren en zo min mogelijk boeken. Stap voor stap begeleiden we je naar een examen op het voor jou hoogst haalbare niveau.