Het is gelukt: we gaan starten!

Met ongelooflijk veel trots laten wij weten dat ons nieuwe onderwijsinitiatief volgend schooljaar 2016-2017 van start zal gaan. Om ons concept tot een succes te kunnen maken, is het van belang dat de onderwijsniveaus evenredig vertegenwoordig moeten zijn. Het is gelukt om deze goede vo-mix te realiseren. In augustus 2016 starten wij met een eerste groep.

En onze naam wordt…
Dat betekent dat we nu ook officieel afscheid kunnen nemen van onze werktitel Leergemeenschap020. De naam van ons nieuwe onderwijsinitiatief is: Vox-klassen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan onze eigen logo en dat geldt natuurlijk voor veel meer zaken.

Gebouw
Onze Vox-klassen zullen de eerst komende jaren gevestigd zijn in een deel van het schoolgebouw op de Buiksloterweg 85. In de zomervakantie wordt deze eigen ruimte voor de Vox-klassen verbouwd en ingericht zodat dit aansluit bij ons vernieuwende onderwijsconcept.

Teamleider
We zijn ook verheugd te kunnen melden dat wij een teamleider voor Vox-klassen hebben aangesteld. Haar naam is Anneke Volp. Anneke heeft haar sporen meer dan verdiend in het initiëren van en het leidinggeven aan vernieuwingstrajecten en initiatieven in het voortgezet onderwijs. Wij wensen Anneke heel veel succes met haar nieuwe uitdaging.

Kennismakingsdagen
Op woensdag 1 juni zullen wij met het team, leerlingen en ouders proosten op de start van Vox-klassen en nader met elkaar kennismaken. Leerlingen zullen vervolgens ook op dinsdag 21 juni nog een tweede kennismakingsmiddag hebben.

Plaats een reactie