Feestelijke kennismaking eerste lichting Vox-klassen

Op woensdag 1 juni heeft de feestelijke kennismaking plaatsgevonden van alle leerlingen, ouders en het team. De kennismakingsmiddag vond plaats in de loods bij restaurant Pllek. Een locatie die bij uitstek past bij hetgeen wij voor staan: creatief, inventief en openminded. Het mooie weer gaf de middag een extra vrolijk en feestelijk tintje. We stonden deze middag niet alleen stil bij het feit dat we daadwerkelijk gaan starten, maar ook bij het verbindend aspect dat alle betrokkenen, dus zowel docenten als leerlingen en ouders sámen dit avontuur aangaan en iets moois zullen gaan opbouwen. Echte pioniers dus!

De middag bestond uit een informatief deel en een informeel deel. Allereerst heette Sandra Newalsing, directielid VOvA, alle ouders en leerlingen welkom en stelde zij het nieuwe team voor. De leerlingen gingen vervolgens met de nieuwe docenten, Bas Huijbers en Michiel Houniet, lekker naar buiten om op ontdekkingstocht te gaan. Middels kleine, korte opdrachten konden de leerlingen elkaar beter leren kennen. Zo werd de skyline van Amsterdam op een gezamenlijke banner getekend en gingen de leerlingen één voor één op de foto. Er werden ook al vriendschappen gesloten en WhatsApp-groepjes gemaakt.

Teamleider Anneke Volp lichtte ondertussen de ouders in over het onderwijsprogramma en informeerde hen over de belangrijkste details voor de start volgend schooljaar. Na een korte vragenronde werd er onder het genot van een hapje en drankje nader met elkaar kennisgemaakt op het buitenterras. Na terugkomst van de leerlingen werd er gezamenlijk geproost op de start van ons nieuwe onderwijsinitiatief Vox-klassen. Het enthousiasme van de leerlingen en ouders maakt dat we nog meer uitkijken naar de start van Vox-klassen volgend schooljaar. De leerlingen zien elkaar op dinsdag 21 juni terug op de kennismakingsmiddag in de klas.

Plaats een reactie